Post by ryridireadre on Feb 4, 2022 7:00:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv münte ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies FREE 2022 version ▞▞▞
Olen seda mängu aastaid mänginud, et aega sisustada. Olen mänginud rohkem kui 140 tundi ja logisin just hiljuti sisse, et leida kogu sisu kadunud. 1 miljon münti ja kõik saavutused on kadunud. Võtsin EA-ga otse ühendust ja rääkisin probleemi lahendamiseks viie erineva administraatoriga. Sellest on möödas üle nädala ja ikka pole lahendust saanud. Olen kuulnud, et EA klienditeenindus oli kohutav, kuid nüüd olen usklik. Head vabanemist ja aitäh millegi eest EA ✌🖕
Mulle meeldis see rakendus. Eile õhtul olin viimasel tasemel (bossi tasemel) ja pidin selle peatama, kuna mu telefon hakkas välja kukkuma. Järgmisel hommikul ärkasin üles, et lõpetada oma tase ja liikuda seiklusele 2. Kõik lähtestati ja nüüd pean kõik uuesti mängima.Kõik mu saavutused on kadunud koos minu Zen-aia ja kõige muuga. Ma ei tahtnud taaskäivitada. Olen seda mängu mänginud terve oma elu ja seda pole kunagi varem juhtunud. See on mind väga vihaseks ajanud. Kõik mu mündid ja kogu mu raske töö.
See on parim mäng üldse, mida ma tean!😆😆😆
Kunagi armastasin seda mängu, aga süda ja hing on välja rebitud ning asendunud mikrotehingute ja reklaamidega. On ilmne, et neile huvitab ainult raha ja see ei ole tarbijasõbralik. Viimane nael kirstu oli rakendus, mis üritas laadida nii palju reklaame, mis mu telefon kõvasti külmus. 0/5 pole teie aega väärt
PARIM MÄNG kunagi
Oli ok isegi kõigi reklaamidega, kuni mäng jooksis kokku ja kõik mu edusammud läksid, isegi mõtlesin selle ostmisele, kuid nüüd on see desinstallitud.
Hämmastav mäng. See on klassika! Kõik, kes mobiilimängudest teavad, teavad seda. Minu suurim probleem sellega on reklaamide uus lisamine... see pole tõsi, pvz. Sellest uuest värskendusest rääkimata on muusika ja tekstiga seotud tõrkeid. See oli suurepärane mäng, kuid hiljuti tehti seda palju hullemaks.
Ea ostis selle mängu ja nad tegid selle kohutavaks. Mulle meeldib Plants vs. Zombies ja algsed loojad olid suurepärased arendajad. Mängisin seda umbes 8 aastat tagasi. Mängu hind oli 1,99 dollarit ja see ei sisaldanud lisandeid ega midagi, mida inimesed vihkavad. Hankige see arvutisse, see on seda palju rohkem väärt
Klassikaline mäng, kuid mobiili kasutajaliides on nõrk ja reklaamid võivad muutuda tüütuks. Pole just parim sadam. Ma maksin reklaamide eemaldamise eest, sain uue telefoni ja pidin mängu uuesti installima ning reklaamid tulid tagasi. Nüüd pole mul isegi võimalust neist lahti saada.
Vinge
See parem kui growtobia ja mina soovitan seda kõigile
Vaata lahedat!!
parim mäng üldse mulle väga meeldis!!!!!Ainult algus on veits igav kuna oskan mängu;-)
Seda ei saa esitada, kui palju reklaame olete sunnitud vaatama. Loobuksin hea meelega 5 dollarit, kuid iga minut 30-sekundiliste reklaamide vaatamine pole lihtsalt ärritav, vaid lugupidamatu.
Üks parimaid mänge, mida ma kunagi mänginud olen, on nõrgenenud ja märkimisväärselt moonutatud. Olen seda mängu mänginud sellest ajast peale, kui sellel oli zombi, kes nägi juhuslikult 100% välja nagu Michael Jackson. Sellest ajast alates on muudetud nii palju väikseid detaile ja need on eemaldanud mängu hämmastava tunde. Näiteks tarkusepuu on kadunud (jah, see oleks nõudnud lisatööd, et välja mõelda, kuidas lasta mängijal sõnu trükkida, et vahetada selliseid asju nagu vuntsid). mul said tegelased otsa..
Kena mäng aga igav aga pvz3 on tore!
News aquw - Dikke meisjes rijpen
Värskendus kustutas kõik minu edusammud. Ka nüüd, pool sellest ajast, kui proovite lisamisest loobuda, viib teid niikuinii mängupoodi. Seejärel tuleb teie mäng taaskäivitada. Aasta tagasi, 5 tärni. Ära nüüd raiska oma aega.
Ma maksin "Crazy Dave'i kadunud rahakoti" eest, mis on 0,99, millega saaksite 100 00 münti. Ma maksin, aga siis rakendus ei vastanud. Pärast rakenduse sulgemist ja uuesti avamist avastasin, et 100 00 münti ei olnud minu saldole lisatud ning pärast Google Play konto saldo kontrollimist näitab see, et maksin 99 senti, kuid ma ei saanud seda. maksin eest. Nii et kui asi puudutab, siis ma lihtsalt kaotasin oma raha. Väga rahulolematu/ärritav. HOIATUS, ÄRGE OSTA MIDAGI, SEE EI OLE RISKI VÄÄRT!
Vanus Mang☺☺☺☺☺☺☺☺🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐈🐈🐈🐈🐱🐱🐱🐃🐢🐔🐍🐮🐮🐮🐮🐮🎣⛪⛲⚓🎳⚾⚾⚾🔧🔧🔧🏫🏫💯💯💯
Ma olen selle mängu lõppu teinud ja huvitav oli soovitan mängida 😃 Parim mäng teist zombie mängu pole kui teine osa
ALPA harivad ja lõbusad mängud Eesti väikelastele 0.38.0
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid sellega on üks PÕHINE probleem ja seetõttu pole see 5 tärni. Kui olin katusel 7. tasemel (3 astet mängust eemal), laadisin end tasemele ja siis järsku toodi mind tagasi mu telefoni avakuvale ja kui ma KÕIK oma edusammudest uuesti sisse logisin. oli läinud. 2/5 tärni sel põhjusel
Norm mäng
Plants vs. Zombies, minu absoluutne lemmik tornikaitsemäng. PvZ on uskumatu mäng uskumatu graafika, sõltuvust tekitava mänguviisi ja sensatsioonilise muusikaga. Miks siis madal reiting? EA. See PvZ versioon tundub mulle lihtsalt võõras, see ei ole mäng, millega ma üles kasvasin, see pole mäng, mida teised inimesed mäletan. Mikrotehingud, reklaamid kahjustavad mängu. Reklaam sobib mulle hästi, aga mitte siis, kui reklaam katkestab mängu uskumatu muusika. Üks reklaam ja kogu rakendus kaotas muusika. See on vale. EA on vale...
See on minu jaoks alati lõbus mäng olnud. Mu telefon peab olema läbinud ja värskendanud mu rakendusi. Enne värskendamist olid reklaamid tüütud, kuid mitte halvad ja samaväärsed teiste rakenduste reklaamidega. Nüüd,,,, 30-sekundilised reklaamid iga liigutusega läbi mängu?!?! Mäng on tõesti lõbus, kuid ma ei taha vaadata 30ndate reklaame, millest te ei saa välja . Jah, minu valik on mitte maksta lisadeta valiku eest ja jah, reklaamid on osa mobiilsest äriprotsessist, kuid ma ei kuluta raha juhuslikele ajaraiskadele.
taimede vs zombide mängimine oma telefonis ipadis või tahvelarvutis on lõbus, kuid mängud on tegelikult väga aeglased. Selle sisselülitamine võtab rohkem kui 20 sekundit. Kuid nii mängu kvaliteet kui ka graafika ja juhtnupud on suurepärane. Selle mängu mängimine on lõbus, välja arvatud juhul, kui teil pole kannatlikkust, rakenduse sisselülitamine võtab juba aega. muidu on see mäng lõbus ja lahe.
Olen lõpetanud. Mul on äge. EA pole muud teinud kui selle mängu laastanud. Seda mitte ainult ei kasutata nüüd reklaamitaluna, vaid nad on teinud nii palju manipuleerimist, et HETKEL, kui mäng jookseb kokku, kustutab see kõik teie salvestatud andmed. Jõudsin eile (22.09.21) 4-7 ja tulin täna tagasi, mäng jooksis kokku ja kui ma värskendasin, siis kõik mu andmed PÜHKITI. Olen lugenud arvustusi teiste inimeste kohta, kellel on sarnane probleem, ja alles pärast rakenduse uuesti installimist nägin seda oma silmaga. Mul on sinu tehtu pärast vastik.
Ma armastan seda mängu. Mäletan, et kui ma olin väike, mängisin seda At chillies ja ma mängisin. See ei peatu. Aitäh, et muutsite mu lapsepõlve ägedaks. Pole tähtis, reklaamid on üle ujutatud ja sa pead maksma kõige eest, ma tahan mängu tagasi nii, nagu ma seda mäletasin.
IOS-i rakendusena müüdi mäng algselt 2, 99 dollarit. Üks asi, mis eristas Plants vs. Zombies, oli see, et mäng ei olnud vaba, see oli trend,
Lisa ka umbrohutaim, aga mõnus mäng!!!
Reklaame on nii palju, et see on väljakannatamatu; sõna otseses mõttes üks, et mängida igal tasemel, JA teatud reklaamid ajavad teie mängu juba vaatamise lõpus krahhi (nt impeeriumid ja mõistatused) Kui vaatasite reklaami lisaseemnepesa avamiseks ja seejärel taseme taaskäivitamiseks, peate kulutama 2 minutit vaatan uuesti tervet reklaami. See ei kõla palju, aga kui see on /igal tasemel/, on see lihtsalt naeruväärne. Mulle meeldis see mäng üles kasvades, kuid selle raha riivamise juurde tagasi pöördumine pärast väidet, et olen tasuta, ajab mind lihtsalt vihaseks
English Chinese Translation | Translator Free 1.0.14 Direct Download APK uusima versiooni Android Devices (telefon, tahvelarvuti, arvuti Mis emulaator)
Hea mäng, kuid peaaegu võimatu mõnest voorust edasi pääseda. Oleks parem, kui suudaksite säilitada eelmisest ringist jäänud päikese.
Reklaamid, reklaamid, reklaamid! Algab mõistliku arvu reklaamidega. Pärast mõnetunnist mängimist hakkavad nad teid üle ujutama vahelejätmatute reklaamidega enne ja pärast iga taset, mõnikord rohkem kui üks järjest. EA on nõme.
Suurepärane tornikaitse mäng. Palju sisu, palju taimi ja zombisid, lõbus mäng, üldiselt on see päris hea.
Kasvasin üles seda mängu mängides, installisin selle mängimiseks oma telefoni uuesti, kuid pärast enamiku tasemete lõpetamist mäng lähtestati ja ma kaotasin kõik oma edusammud.
ma mängin iga päev ja ühel päeval alustasin algusest👿
See on väga hea ja see võtab vähe mahtu
See on muutunud natuke tõrkeks ja vana mängu jaoks on liiga palju reklaame
Suurepärane mäng, omage mängu PC-plaadil. Mängige seda palju vabal ajal. Telefoni puhul pole puutetundlik liides nii hea kui arvuti hiir, XBOXiga sama, kontroller pole nii hea kui hiir. PALUN muutke see Samsungi DEX-i ja/või hiire sisendi tugi Androidis!!! Mõningaid kiiresituse versioone kasutan ainult mobiilis, kuid ei saa mängida dokitud telefoniga, kuna hiir ei tööta.
Mul näitab et rakendust ei saa installida👿
Lihvisin täna varem oma zen-aeda, et saada rohkem taimi, ja kavatsesin 2. seiklust lõpetada. Kui ma tagasi jõudsin, avastasin, et olin kaotanud kõik oma edusammud. See on suurepärane mäng, kuid see vajab mälu põhitõdede parandamist. Mul on seda mängu varem olnud mitmes seadmes, et mängida siis, kui ma pole arvutiga kodus või autoreisidel jne. Kui aga kaotan oma raske töö virtuaalsete saavutuste kallal, olen pettunud. Palun vastake sellele, kui saan oma edusammud tagasi saada.
Mulle on mäng alati meeldinud, ostsin tasuta lisapaketi, mis oli suurepärane. kuid mul on siiski võimalus reklaame vaadata, et saada rohkem asju. Ma tõesti tahan sellest lahti saada, sest see on tüütu. kui ma ei saa seda parandada, siis tahan oma raha tagasi, sest arvasin, et lisatasuta paki ostmine lahendab need, nii et pole võimalik vaadata videot asjade kohta
See mäng oli nagu mu lapsepõlv! Ma annaksin sellele kõrgema hinnangu, kuid lisandid ilmuvad peaaegu iga kord, kui proovin midagi teha (mitte päris liialdus). Teine asi on see, et kui ma Adventure'i taseme lõpetan, viib see mind menüüsse, kus ma valin, millist taset mängin. Lihtsalt viige mind järgmisele tasemele! Samuti oleks tore, kui teil ei oleks võimalust kasutada rake'i ja Explode o' Nut'i igal tasandil.
Vaatasin hiljuti mängu uuesti, lootes saada sama hämmastava kogemuse, mida sain 7 aastat tagasi. Poiss, ma eksisin. Te ei saa mööduda kahte sekundit ilma, et teid reklaamid varitseksid, rääkimata sellest, et kõik Crazy Dave'i poes on ERITI ülehinnatud, mis sunnib teid boonusfunktsioonide avamiseks münte ostma. EA on selle mängu tõesti ära rikkunud ja ma EI mängi enam kunagi PvZ-d.