Post by ryridireadre on Feb 4, 2022 6:54:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничен хак на кристали ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Защо всички хора в тази игра умират лесно?
Скукааа
Плен Боклук. Не. Става. Много забива тоя. Боклук.
Беше толкова смешно!!.... Но това, което мразя в тази игра, понякога се срива или замръзва.. Но въпреки това аз я обичам!
Наистина разочарован!!, Humane goat не може да използва за други игри с кози, намирам всички трофеи, само за да не си хабя монетите, защото ще купя небесната коза и наистина е разочароващо, че работиш усилено, но не е наличен в други кози SIM! ! Оценка 1/5 звезда!! Също така играта не е напълно офлайн премахнете я в категориите!!!
Много е яка имам всички герои теглете без да мислите
Платили ли сте на козата от снимката😬
Това е една от моите любими игри
Ne moga da q igraq
Купих тази игра преди да се актуализира и сега трябва да платя отново.Проверих покупките за възстановяване, но предполагам, че не се брои, защото платих за по-старата версия. Страхотен.
Дори не ми дава да се вляза в играта, ако някой знае как да изтеглите играта с пари безплатно тогава, ако някой да ми каже!
Много мегабайти.
ох. моята. Бог. Работих 2 месеца и ето какво се случва. Изтеглям актуализацията и моите пълни 1800 кози долара и трите карти, които получих, официално изчезнаха. Загубих напредъка си и бих искал да си го върна. Ако наистина можете да спестите моите кози пари и карти, тогава картите, които получих, бяха Всички кози в Goatville. Всички кози в Payday. И накрая The Hex Goat и Ball Goat в Buck To School. Е, ако успеете да запазите напредъка ми, моля, уведомете ме, за да не изтрия играта. GG Coffee Stain
Просто е невероятно, че вече е безплатно.
5/10 50% 50/50
Ужас😡Само това мога да кажа
Отнема толкова време за инсталиране!!!! 🐭🐭🐭
не мога да играя, когато изберете възрастта си, не ми позволява да преместя лентата, сложих 1 bc не знам каква е играта
Добра игра, по-добра от конзолата, защото можете да получите мутаторите безплатно
Тази игра е ужасна, цветовете не са правилни и е наистина трудно дори да се движи.
Долу горе е добре
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEÈEEEEĒEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEËEEEEEEEEEĔĘ
Играта работи гладко на по-стар хардуер, но не и на новия ми телефон. Необходима е оптимизация.
СТРАХОТНА. Толкова е толкова много забавна страхотна игра Момчета продължавайте с упоритата работа
Толкова е смешно, но трябва да го редактирате. Ще ви кажа какво за моя геймплей. Скочих от крейна в билярд, но бях в капан в него, кажете ми какъв е вашият отговор
Е, изглежда е забавно, но давам му 1 звезда, знаете ли защо? Ето защо, когато се присъединя към игра, тя няма да се зареди, трябва да има грешка в тази игра, аз не съм ядосан, но моля, поправете това сега!
Много хубава игра, но може да направи всички chp безплатни.
Много добре, но няма НЛО, моля, поставени в играта и повече
Спомням си, че играх тази игра преди няколко години, всяка коза беше отключена чрез правене на предизвикателства и причиняване на хаос. Сега се върнах и тази игра стана много по-лоша. Първият проблем, който имам, е в покупките на приложения, вторият проблем, който имам, е новата система за трофеи, която ви дава кози, които бихте трябвало да получите, като направите предизвикателство. Системата за трофеи отнема това предизвикателство и откъсва това, което беше за мен. Разбирам, че парите са хубаво нещо и имате нужда от тях, просто е различно.
защо това ме кара да изоставам и ме изважда от играта, а разделът ми не изостава от други игри😑 така че сложих една звезда, но ми харесва, но толкова изостава много🙁 и може би всички хора не изостават на симулатора на кози някои пъти те изостават
СУПЕР
По някаква причина все едно козата винаги тича наоколо, понякога е трудно да се контролира, но все пак е много хубаво и вълнуващо, обичам да правя партита, аз съм купонджия
Нов преглед: Благодаря за коригирането на пробната грешка, която казах, играта сега също е по-бърза и по-добра. Обичам те, бе
а сама ни е тази игра
Тази игра не направи нищо, освен замрази таблета ми. Не изтегляйте тази игра. Вземете този, за който плащате