Post by ryridireadre on Feb 4, 2022 6:36:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها امتیاز را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
این یک بازی سرگرم کننده است اما بسیار عقب مانده است. این یک اشکال دارد که در آن، هر زمان که صفحه را حرکت می دهم، آن را دنبال نمی کند.
به دلایلی نصب نمی شود، من بارها و بارها تلاش می کنم، اما متاسفانه کار نمی کند، من واقعا مشتاقانه منتظر بازی این بازی بودم.
Monster School. علاقهمندی ... EVIL NUN THE HORROR GAME ANIMATION [HASH]1 : NOOB Player Vs Scary Evil Nun ... New Keplerians horror game: Ice Scream.
چطوری هست همش میزنه
بدترین بازی تاریخ من به آن 2 ستاره دادم فقط به خاطر jumpscares، که تنها چیزی است که خوب است.
بهترین بازی ترسناکی که دیدم من به ندرت بازی هایی مانند این بازی را پیدا می کنم. من از این بازی بسیار راضی هستم. موفق باشید.
من این بازی را دوست دارم اما چرا راهبه شیطان همیشه دندان های شکسته خود را نشان می دهد
این یک بازی بسیار زیبا است که من آن را دوست دارم و اگر نظر من را می خوانید لطفاً این پیشنهادات را بخوانید 1) Car Escape در مورد ون راهبه صحبت نکنید 2) در اتاق باستانی از جلوه های ویژه رنگ قرمز استفاده کنید که کد یقه را پیدا می کنیم با تشکر شما
برای نصب Evil Nun: The Horror 's Creed در Windows PC یا Mac Laptop / Desktop شما نیاز ... حجم فایل: 294.09 MB; سازگاری: نیازمند iOS Windows 10/8.1/8/7/Vista.
من هرچی بازی میکنم برنده نمیشم میشه بگین چتری برنده میشوی خیلی سخته
بازی خیلی خیلی بد اتلاف وقت داداش دانلودش نکن 😶😶😶 هیچ تابع ریلود وجود نداره تبلیغات بیشتر و بیشتر. برخی مواقع تاخیر یافت می شود. گرافیک Sournding مشخص نیست. 🤨🤨
این یک بازی ترسناک مهیج عالی است... من آن را دوست دارم.. اما تبلیغات زیادی وجود دارد.. بنابراین گاهی اوقات من حوصله ام سر می رود.. اما هیچ مشکلی ندارد.
این بازی ترسناک و جالب است اما گاهی اوقات کنترل ها به درستی کار نمی کنند و تلفن را قطع می کند
هنگ میکنه و میندازه بیرون😐😑😔😖☹️🙁😕😓😔😣😭😢😢😞😠
بازی امه راهبه خیلی باحاله گفته 12ساله بالا ولی من6سالمه حتی ه هارو 13بار نجات دادم بیار روی حالت هارد یعنی همون سخت تمرین هار که تاریکه و راهبه میدم رفتم بزور بچه هارو نجات دادم خیلی پول داد1235 سکه پول 💰 داد ببار هم تنها خودمان نه با خواهر راهبه خودم تنها روی هارد رفتم وبردم ممنون از سازنده اگر سازنده بروزرسانی کونه راهبرو مثبت یک آدمی بهش اضافه شد بهترین راهبه میشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️💖
چرررررررته یک ستارهم باس زیاری
این بازی عالی است و من بازی های ترسناک را دوست دارم این بازی مانند be wow 👏 من عاشق این بازی هستم 🎮 ❤
ترسیدوم ... 😐
سلام، من این بازی رو نصب کردم، ولی اصلا نفهمیدم چطور باید فرار کنم، لطفا راهنمایی کنید.
بازی خوب. اما لطفا کاری کنید که بازی بعد از فرار حماسی از ابتدا شروع شود. مانند بعد از فرار حماسی ما را مجبور کنید دوباره تکه های ماسک را جمع آوری کنیم و دوباره ماسک را بسازیم تا دوباره فرار کنیم.
این بازی یک بازی موبایل عالی است که می توانید آن را در اپلیکیشن و پلی استور پیدا کنید. بسیاری از برنامه های ترسناک موبایل خوب نیستند. این بهترین برنامه الهام گرفته از مادربزرگ است. کنترل های بسیار خوب، گرافیک مناسب و گیم پلی بیش از حد خوب. از بین هر چهار بازی ترسناک شما، این یکی بهترین است. این بازی با ضربات مادربزرگ شروع شد، اما در واقع خوب است، اکنون .... چیزی متفاوت از آن است. عاشقشم. Keplarians به کار خود ادامه دهید
بازی bhut achha hai best khofnsak shikshika aur evil nun darawne بازی های من sabse zyada achhe Hein بازی بستنی ساز بهی آچا های لکین در دونو سه زیادا آچا نه های های ترسناک معلم یا ایول نون دونو فقط تلفن من دانلود هین خوب است همه چیز عالی است و من می توانم برای فرار از راهبه شیطان بازی کنم و من می توانم خفناک شیکا را بازی کنم تا فرار کنم
دانلود Evil Nun 2 1.1.4 – بازی ماجراجویانه ترسناک و مهیج “راهبه ...
لطفا ماسک شکسته راهبه شیطان را در چنین گرافیک های موبایلی بسازید وای 😲
سکته میکنم وقتی خانم میاد 🥺🥺این یه ستاره دادم که پیامم بیاد
بازی بسیار جالب و ترسناک.
این بازی چی بچه ام بازی کرده 3روز همش ب یجا خیره میش بعد با هرچیزی دم دستش باش دنبال ادم میکن
این بازی خیلی احمقانه است.تبلیغات زیادی نشان داده می شود و چیزهایی که پس از گم شدن دوباره پیدا نمی شوند. ای کاش می توانستم آن را شروع کنم.
More than 4 million players Say hello to mystery and survival in a school garded by a scary evil nun that can hear any noise (be careful!)
بازی خوبیه ولی وقتی تو حالت روح میرم و بعد سختی های دیگه میرم به طور تصادفی میگه یه تبلیغ میاد با اینکه در حالت روح نبودم لطفا تغییرش بدید
بازی بسیار خوب این بازی اپ، حماسی و بیسسسسسسسس...
این بازی شبیه مادربزرگ نیست. شکست دادن این بازی واقعاً سخت است. او می تواند به هر جایی برسد. شما به یک جام برای ماسک نیاز دارید که می توانید با چیزهای جالبی مانند تفنگ او یا عروسک انفجاری و شلیک های سرعت. این یکی از سخت ترین و بامزه ترین بازی هایی است که تا به حال بازی کرده ام. ماسک کارهایی را به شما می دهد تا انجام دهید و سپس نخود ماسک خود را دریافت خواهید کرد. مکانی که در آن ماسک کنید زیر اتاق شما است که می توانید یک Epic ecscape و و یک Ecscape با ماشین و یک ... انجام دهید. اکنون از بازی Evil Nun لذت ببرید!
دانلود Evil Nun: Horror at School 1.8.1 آخرین نسخه برای اندروید, Over 50 million players have already felt the terror
بازی ترسناکی بود به خوبی طراحی شده است و باعث می شود زمان را خیلی سریع رد کنید. با این حال، در مورد آیتم هایی که در بازی به دست می آورید، اطلاعات کافی وجود ندارد. برای مثال هیچ هدف یا هدفی وجود ندارد. من موفق شدم با نیمی از کارهای انجام نشده فرار کنم. صدای گریه شنیدم و می خواستم بدانم آیا امثال من ربوده شده اند یا خیر، اما فرار کردم. وقتی روی فرار تمرکز کردی واقعا آسان بود. ارائه اطلاعات بیشتر، اهداف هدف یا مورد.
خیلی بازی سختی هست و درضمن باز هم با جون بی نهایت فرار بکنیم بازم سخته بازی سختی هست چون فقط معما داره ولی بازم عالی فقط این یه ستاره رو نمیدهم چون بازی سخته به آدم حرفه ای نیاز داره تا این بازی رو رد کنه.
من دوست دارم این بازی را بازی کنم این بازی خیلی ترسناک است. کامل کردن پازل ها خیلی سخت است. بازخورد من این است که مشکل را حل کردید تا بهتر بازی کنید 😊.
این یک بازی بسیار سرگرم کننده، کاملا ترسناک، اما سرگرم کننده است. آپدیت خیلی خوبه دلیل 4 ستاره این است که راهبه برخی از درها همیشه مسدود می شوند.
من بازی را دوست ندارم خیلی خسته کننده است اما سرگرم کننده است.
خوب اشکالی ندارد... واقعاً ترسناک است که من آن را دوست دارم، اما یک مشکل وجود دارد که مجبور شدم از رایانه لوحی خود بیایم تا آن را در تلفن همراه خود دانلود کنم. دلیل؟ آنقدر روی تبلت من عقب افتاد که حتی نتوانستم مقدمه را پاس کنم! امیدوارم با تبلت سازگار باشد لطفا.
من اصلا این بازی را دوست نداشتم، اما اگر شما آن را دوست دارید، برای من خوب است، اما شخصاً آن را دوست نداشتم، احساس می کردم خیلی زنگ زده است، باید کمی بیشتر وقت می گذاشت و فکر می کرد، اما این کار را نکرد. واقعاً یک بلوک محکم دارم و قطعاً ترفندهای زیادی در این بازی انجام خواهم داد
واقعاً بهترین بازی ترسناک با بهروزرسانی Regualer و kartik trivedi یکی دیگر از اکانتهای من است.
بهترین بازی اما نقشه این بازی خیلی بزرگ است سعی کنید چند نقشه کوچک را در به روز رسانی کنید
بعد از آپدیت دائماً خراب می شود و من نمی توانم حداقل یک بار بازی کنم لطفاً این را برطرف کنید
این بازی عالی است اما مدرسه خیلی بزرگ است، یادگیری نقشه مدرسه برای مبتدیان بسیار سخت است
خوبه ولی نمیدونم چیکار کنم